Boogie Train

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een wereld van tijdloze klanken en onweerstaanbare ritmes, want Guy en Didier staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis zoals geen ander! Met hun meesterlijke beheersing van gitaar, zang en de onmiskenbare basuccelele, brengen ze een unieke mix van blues, swing en jive die je hart sneller zal doen kloppen.

Stel je voor: het gevoel van de warme zon op je gezicht terwijl je luistert naar de verhalende klanken van hun gitaarspel. De diepe, doorleefde stem van Guy en de meeslepende klanken van Didier's basuccelele vormen samen een harmonie die rechtstreeks naar de ziel reikt. De passie en liefde voor muziek stralen door in elke noot die ze spelen.

Maar dat is nog niet alles! Deze twee getalenteerde muzikanten hebben besloten om hun krachten te bundelen en een gloednieuwe groep op te richten: Boogie Train. Met hun gedeelde passie voor blues, swing en jive, belooft Boogie Train een ervaring te bieden die je meevoert naar de gloriedagen van deze tijdloze genres. De energie en opwinding die ze op het podium brengen, zijn besmettelijk en zullen je ongetwijfeld laten bewegen en glimlachen.

Of je nu een doorgewinterde fan bent van deze muziekstijlen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe muzikale ervaring, Guy en Didier van Boogie Train zullen je hart veroveren met hun betoverende uitvoeringen. Bereid je voor om te dansen, te zingen en te genieten van een avond vol onvergetelijke momenten.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze muzikale reis. Hou je oren gespitst en je dansschoenen klaar, want Guy en Didier van Boogie Train zijn er om je mee te nemen op een rit vol soulvolle klanken en onweerstaanbare grooves. Pak je kaartjes en bereid je voor om aan boord te stappen van de Boogie Train!