Boogie Train

"Immerse your soul in the timeless groove of Boogie Train:

"Where Blues and Swing unite to create musical magic that echoes through the ages."

Stap binnen in een betoverende wereld van tijdloze klanken en onweerstaanbare ritmes, want de briljante muzikanten Guy, Koen en Didier hebben zich verenigd om je mee te nemen op een unieke muzikale reis als geen ander! Bereid je voor op een avond doordrenkt met de meesterlijke beheersing van gitaar, zang en de onmiskenbare basuccelele, bastuba en drums, waarmee ze een magische mix van blues, rock, swing en jive creëren die je hart ongetwijfeld sneller zal doen kloppen.

Stel je voor: de warme zon op je gezicht terwijl je luistert naar de verhalende klanken van hun gitaarspel. De diepe, doorleefde stem van Guy en de meeslepende klanken van Didier's basuccelele, bastuba en Koen's drums vormen samen een harmonie die diep in de ziel resoneert. Elke noot straalt passie en liefde voor muziek uit, waardoor een betoverende sfeer ontstaat.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek Boogie Train, de fonkelnieuwe groep gevormd door deze getalenteerde muzikanten. Met hun gedeelde liefde voor blues, swing, jive en rock belooft Boogie Train een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar de gloriedagen van deze tijdloze genres. De aanstekelijke energie en opwinding die ze op het podium brengen, zullen je ongetwijfeld laten bewegen en glimlachen.

Of je nu een gepassioneerde fan bent van deze muziekstijlen of op zoek bent naar een nieuwe en opwindende muzikale ervaring, Guy, Koen en Didier van Boogie Train zullen je hart veroveren met hun betoverende uitvoeringen. Mis niet de kans om deel uit te maken van deze onvergetelijke muzikale reis. Zorg ervoor dat je oren gespitst zijn en je dansschoenen klaarstaan, want Guy, Koen en Didier van Boogie Train wachten om je mee te nemen op een onvergetelijke rit vol soulvolle klanken en onweerstaanbare grooves. Pak snel je kaartjes en maak je klaar om aan boord te stappen van de onweerstaanbare Boogie Train!