D Djay Trombone

D Djay Trombone is een mobiele D Djay die je overrompelt in een ongekende ambiance. 
Wil je als organisator je gasten laten springen en swingen, of wil je een aangepaste achtergrondbegeleiding van je evenement, hij staat in het volle licht of blijft onopvallend en toch muzikaal sfeervol aanwezig tijdens de happening. Hij heeft een paar sterke troeven die je zeker zullen overtuigen, lees maar even verder :

Hijzelf is muzikaal hoog geschoold en geeft niet toe aan middelmatigheid. 

Muziek is zijn taal en hij speelt en zingt deze zoals de beste advocaat tijdens zijn pleidooi.

Er is grote aandacht voor moderne en nieuwe muziek, maar ook ontelbare standards zitten in het repertoire. 

Is uw publiek jong of oud, stijf of los, D Djay Trombone speelt in op de situatie en geeft jou als organisator wat jij wil.

Geen logistieke beslommeringen, hij komt ter plaatse met een volledige back-up: eigen versterking, belichting, op zijn fiets die tegelijkertijd zijn podium is en inzetbaar in gelijk welke situatie.

Het is niet de bedoeling van hem om decibels te produceren: door de unieke combinatie van zang, instrument en speelvaardigheid blijft de muziek ruim en doorzichtig, terwijl kwaliteit en schoonheid hoog in het vaandel gedragen worden.

D Djay Trombone is uniek. Moderne songs of oude evergreens zijn instrument bewerkt. 

Zo is herkenbaarheid een punt, maar de originele bewerkingen maakt hem tot een prachtige live  D Djay die gekende ideeën omtovert tot frisse lichte muziek.

Sinatra, Michael Jackson, Abba, Camila Cabello, Klingande, Maitre Gims,  Elvis, Mika, Jennifer Lopez, Eddy Wally, Frans Bauer, etc...

Je kan geen genre bedenken of D Dajy Trombone heeft er wat van in huis.


Een trouwfeest, een braderie, een optocht, een incentive, een verjaardag, een jubileum, een festival, een tussenact, een opening, een clubconcert, een brunch, een afsluiter, je kan geen gelegenheid bedenken of hij heeft er reeds gespeeld. En uiteraard  steeds met het grootste lof ontvangen.