La Fanfarette

Stel je het eens voor. Je woont in een onooglijk klein dorp waar nooit eens iets gebeurt. Plots hoor je een bombardon. En terwijl je jezelf aan het afvragen bent: “van waar komt dat geluid?”, hoor je een trom roffelen. En dan opeens een opgewekt deuntje op een piccolo. En dan een saxofoon, en nog één, en een trompet … en je kijkt rond, en opeens zie je ze. Een fanfare van 6 gekke muzikanten.

Ze marcheren, over het kerkplein of door je straat, als een echte muziekkapel en doen zelfs een echt defilé. Indien je de deur openhoudt marcheren ze door je woonkamer regelrecht naar je tuinfeest. Zien ze een terras, toog of een podium dan spelen ze een concert ter plaatse en brengen de mensen spontaan aan het lachen. Uitgedost in prachtige outfits brengen ze een verrassend repertoire. Al marcherend, zoals een echte fanfare, spelen ze vele gekende marsen zoals “Alte Kameraden”. Terwijl ze even halt houden kan er een vleugje populaire klassieke muziek gebracht worden uit het Russische, Italiaans,… repertoire. Als het publiek het vraagt kan het lichtere genre zelfs aan bod komen. 

6 topmuzikanten met jaren ervaring in alle stijlen.

Ze lopen door grote evenementen, braderijen, beurzen, recepties, verrassingsfeestjes… kortom, ze verschijnen overal waar er gefeest mag worden. Je zal ze gehoord én gezien hebben!